Tarjottavat palvelut


Tutustu Naapurinmiehen palvelutarjontaan

Kesä


Keväällä ja kesällä osan Naapurinmiehen ajasta ottaa terassin rakennus ympäri Pirkanmaata. Kesäsesonkina tarjoamme tietenkin myös palvelua jos mielessäsi on remontti tai rakennusprojekti, kuten myös pihatyöt laajalla skaalalla niin kotipihassa, mökillä kuin liikekiinteistön tai asunto-osakeyhtiön piha-alueella. Nurmikon leikkaus viimeistelyineen, aidan- , hedelmäpuun- tai pensaiden leikkaus, katon pesu, räystäskourujen tyhjennys ja pihakiveyksen tekeminen sekä huolto - kaikki onnistuu. Erikoisosaamisena esimerkiksi pärekaton tekeminen.

Talvi


Talvisesongin aikana ympärivuotisten töiden lisäksi Naapurinmiehen palveluihin kuuluvat kaikki lumityöt kuten pihan hiekoitus ja lumenpudotus katolta. Esimerkiksi ranta-alueen puunkaadot on hyvä tehdä nimenomaan talviaikaan.

Ympärivuotiset


Naapurinmies hoitaa ammattitaidolla ja joustavasti niin pienen nikkaroinnin, kuin isommat remontitkin. Olipa työnä sitten yksittäisen kaapin kasaus, asunnon täydellinen remontti tai vaikka mökin rakentaminen, voit aina luottaa laatuun. Laaja yhteistyöverkosto eri alojen ammattilaisten kanssa mahdollistaa suurtenkin hankkeiden toteuttamisen.

Mikäli kavereilla tuntuu olevan talkooinnokkuus hakusessa muuttopäivän lähestyessä, saat Naapurinmiehestä muuttoapua. Toki ei ihan talkoilla..

Romut kaatopaikalle? Mikäli nurkkiin on kertynyt jos jonkinmoista tavaraa eikä kalustoa itseltä löydy kaatopaikkakeikkaa varten, on Naapurinmies oiva apu.

Myös kaikenlaiset mökkitalkkarin palvelut tarkastuskäynnistä kiinteistön huoltotyöhön kuuluu Naapurinmiehen palveluihin.

Polttopuut


Saat polttopuut kotiin kuljetettuna ja tarvittaessa paikalleen pinottuna.

Metsuri


Naapurinmies on ammattitaitoinen metsuri, jos mielessäsi on hankintahakkuu tai tarvitset vesakon- ja tontin raivausapua.

Pihapuun poisto tarpeen mukaan suorana kaatona, kiipeillen tai nostokorilla suoritettuna.

Sauna


Naapurinmies on Pirkanmaan alueella SaunaMax -yhteistyökumppani. SaunaMax -palvelukonseptiin kuuluu saunahuollot ja saunaremontit niin yksityisten kotien kuin edustustilojen, hotellien, kuntosalien ja uimahallienkin saunatiloihin.

Naapurinmiehen käsialaa ovat muun muassa Sokos Hotel Ilveksen ja Sokos Hotel Tornin lauteet.